Szerviz

„Nálunk a javítás, restaurálás”

Cégünk, a Pure Audio Kft., a hivatalos magyarországi Bang & Olufsen márkaszerviz.

Tevékenységi körünk mind a garanciális, mind a garanciális időn túli termékek szervizelésére egyaránt kiterjed. Szervizmérnökünk, több mint tíz éve látja el a Bang & Olufsen termékek magyarországi karbantartását, javítását.

Teljes körű szervizszolgáltatásunkba tartozik:

Felújítás, Restaurálás

A Pure Audio által a Bang & Olufsen termékeken végzett restauráció legfontosabb célja a termékek állapotának megóvása, élettartamának meghosszabbítása, esztétikai értékének és műszaki képességeinek megőrzése.

 A hagyományos értelemben vett műtárgyak esetében a festők, szobrászok foglalkoznak restaurálással, mert ők ismerik az anyagokat, a művészi technikákat, és megfelelő művészi adottságokkal rendelkeznek a feladat ellátásához.

A Bang & Olufsen műtárgyai esetében ugyan ez a helyzet, csak egy olyan „művész „ képes a termékek felújítását, eredeti állapotának megőrzését elvégezni, aki kellő szaktudással, évtizedes gyakorlattal és alázattal viseltetik a márka iránt.

Bemutatjuk a Pure Audio Kft. Bang & Olufsen restaurátorát: Halassy Miklós.

Miklós mérnökdiplomáját, a Kandó Kálmán Villamos Ipari Műszaki Főiskolán szerezte, majd a Videoton Elektronikai Vállalatnál töltött 24 év fejlesztőmérnöki munka után 1999-től csak a Bang & Olufsen termékeknek szenteli életét.

Felújítás

Kínáljuk a termékek szövetburkolatinak cseréjét, akár öreg, sérült a szövet, akár új színű ruhába szeretné öltöztetni kedvenc készülékét.

Ajánlunk további felújítás szolgáltatásunkat is, mint például:

  • elöregedett, kiszakadt hangszórók cseréje, felújítása
  • távvezérlő felújítás
  • karcos, kopott készülék előlapok, vagy gombsorok esetén
  • készülékek külső-belső tisztítása

Hi-Fi termékeink többségében elektromechanikus alkatrészek vannak, melyeket a hosszú élettartam elérése érdekében időszakosan karban tartani és tisztítani szükséges, amit kétévente tartunk indokoltnak elvégeztetni. (ezt a karbantartást mi minden szervizelésnél díjmentesen elvégezzük.)

CD lejátszóval rendelkező Hi-Fi készülékek esetén a CD olvasó lézerfej tisztítását a felhasználási területtől függően 2-5 évente javasoljuk („nagy forgalmú utak mentén, erős porterhelés mellett gyakrabban, patak mentén, vagy Kanadában ritkábban”)

Kapcsolat
Pure Audio Kft. - beo@pureaudio.hu
Kunya Zoltán
+36 30 562 3942
zoltan.kunya@pureaudio.hu
Kovács Balázs
+36 30 228 2316
balazs.kovacs@pureaudio.hu
Feliratkozás hírlevélre